INspire

In verband met de situatie rondom COVID-19 hebben wij helaas moeten besluiten dat iNspire niet kan plaatsvinden op de eerste gecommuniceerde datum: 25 juni 2020. Wij gaan op zoek naar een nieuwe, geschikte datum waarop wij het kennisevent van het Noorden alsnog kunnen organiseren.

Na een succesvolle eerste editie van iNspire, organiseren wij ook dit jaar weer het kennisevent voor Young Professionals. Deze keer in een nieuw jasje: nieuwe locatie, nieuw programma en een nieuw thema. Deze editie hopen we jou te inspireren rondom het thema: Work vs. Life Balance. Wil jij deze middag vol inspirerende verhalen niet missen? Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

In het Stadslab Groningen, op het voormalige terrein van de Suikerunie, delen een aantal experts speciaal voor jou hun visie en allerbeste tips op het gebied van work vs. life balance zodat jij zowel op je werk als in je privéleven de beste versie van jezelf bent. We zijn druk bezig met het rondmaken van het programma en onze sprekers. More info is coming soon!

 

Over iNspire

iNspire is een jaarlijks terugkerend event en initiatief van HTG. Door het organiseren van presentaties, lezingen, en workshops wil HTG Young Professionals uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende interesses bij elkaar brengen. Tijdens iNspire staat het delen van kennis centraal. Want door middel van kennisdeling komen we samen tot inspiratie. Die inspiratie zorgt voor ontwikkeling op persoonlijk, professioneel, maatschappelijk en sociaal vlak. Ontwikkeling kunnen we realiseren als individu, maar ook als collectief. Samen kom je immers verder. iNspire focust zich ieder jaar op een ander thema en wil hiermee blijven vernieuwen en inspireren. Het thema van 2020 is Work vs. Life Balance.

Facebook icon LinkedIn icon Instagram icon

Contact

Vroni van Giezen

T +31 596 63 5135
M +31 629 72 5112
E inspire@bs-htg.com

Veerle Gnodde

T +31 596 63 7328
M +31 650 00 5721
E inspire@bs-htg.com