Donderdag 27 juni 2019 is het zover: de eerste editie van iNspire! Voor Young Professionals hét kennisevent in Groningen om inspiratie op te doen. Het thema van 2019: Succes. Ben jij klaar voor een middag vol inspirerende verhalen voor jouw road to success? Meld je aan via deze link.

In DOT Groningen deelt een aantal experts speciaal voor jou hun visie en allerbeste tips op het gebied van geluk & succes.

Programma

Vanaf 14.00 uur Inloop
14.15 uur Opening door dagvoorzitter
14.30 uur Keynote door Arjen Banach
15.30 uur Pauze
15.45 uur Screw Up sessie met Ken Lageveen
16.15 uur Keynote door Thijs Lindhout
17.15 uur Afsluiting door dagvoorzitter
Tot 18.00 uur Netwerkborrel

Over iNspire

iNspire is een jaarlijks terugkerend event en initiatief van HTG. Door het organiseren van presentaties, lezingen, en workshops wil HTG Young Professionals uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende interesses bij elkaar brengen. Tijdens iNspire staat het delen van kennis centraal. Want door middel van kennisdeling komen we samen tot inspiratie. Die inspiratie zorgt voor ontwikkeling op persoonlijk, professioneel, maatschappelijk en sociaal vlak. Ontwikkeling kunnen we realiseren als individu, maar ook als collectief. Samen kom je immers verder.

iNspire focust zich ieder jaar op een ander thema en wil hiermee blijven vernieuwen en inspireren. Het thema van 2019 is Success.

Onze sprekers

Arjen Banach is een veelgevraagd spreker op het gebied van verandering, innovatie, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd, staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers in Nederland. Hij is ook de host van de podcast 'Energie aan het Werk'. Nog meer weten over Arjen? Kijk vooral op zijn website www.arjenbanach.nl

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar vele andere inspirerende sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd. En heeft hij 120+ geluksexperts en 'peak performers' geïnterviewd. Van topsporters, BN'ers en miljonairs tot spiritueel leiders.

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Tijdens zijn keynote benadert hij de thema's geluk en succes vanuit verschillende invalshoeken. Hij deelt van elke invalshoek de beste inzichten en vertaalt dit naar concrete tips. Hierdoor kun je na zijn keynote direct aan de slag. Dit creëert hij door veel interactie met het publiek aan te gaan en indrukwekkende verhalen te delen.
Nog meer weten over Thijs? Kijk vooral op zijn website www.thijslindhout.nl

Ken Lageveen, HTG's eigen Chief of Operations, maakt het dagprogramma compleet. Tijdens een Screw-Up sessie neemt hij je mee door zijn 15 jaar ervaring bij HTG. Hoe is zijn loopbaan verlopen, welke hobbels en valkuilen is hij tegengekomen, welke wijze lessen heeft hij opgedaan en niet onbelangrijk: wat kun jij daarvan leren? Het maken van fouten hoort uiteraard bij het leven, maar hoe je deze omzet tot leermomenten is de kunst die Ken je gaat bijbrengen tijdens de eerste editie van iNspire.

Aanmelden

Klik hier om je gratis aan te melden
Let op, deze link opent op een aparte pagina.

LinkedIn icon Facebook icon

Contact

Vroni van Giezen

T +31 596 63 ,5135
M +31 629 72 5112
E inspire@bs-htg.com

Veerle Gnodde

T +31 596 63 7328
E inspire@bs-htg.com