Verhalen

Tim Zijlstra

Software Developer

Je wordt niet gelimiteerd in je ideeën en hebt de ruimte om een project zelf goed in te richten. Deze vrijheid maakt het voor mij heel fijn om hier te werken.

5 vragen aan Tim Zijlstra

Rommert Rijpkema

Process Engineer

Elke week zijn er nieuwe ontwikkelingen die weer nieuwe uitdagingen meebrengen. Dagelijks zie ik resultaat van wat ik doe en de afwisseling in projecten zorgt voor plezier in het werk!

5 vragen aan Rommert Rijpkema

Christian van Nimwegen

Key Accountmanager

Bij HTG ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Laat zien dat je goede dingen doet en wees open over je ambities. Je krijgt dan de vrijheid om aan de slag te gaan. We hebben ruimte om goede mensen te laten doorgroeien, dus grijp die kans!

5 vragen aan Christian van Nimwegen

Lotte Roskam

Marktonderzoek

Nadat ik twee keer in het buitenland heb gewoond, was ik op zoek naar een bedrijf met een internationale focus. Via LinkedIn kwam ik bij HTG terecht.

5 vragen aan Lotte Roskam

Berno van Dijk

Data Analist

Veel processen verlopen nog handmatig bij HTG, terwijl we dit met Data Science veel meer kunnen automatiseren. Dit geeft ons dus nog genoeg werk voor de toekomst!

5 vragen aan Berno van Dijk

Marit Slagter

HR Officer

Inmiddels heb ik mijn draai gevonden, zowel in de organisatie als in het HR team. Vooral de sfeer binnen het bedrijf spreekt me aan: er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

5 vragen aan Marit Slagter

Bart Volbeda

Controller

Mijn wens om nog een master te volgen is altijd aangemoedigd door HTG. Door de combinatie van studeren en werken merk ik dat mijn manier van denken anders wordt. Zo helpt het om afstand te nemen van de praktijk en van buitenaf te kijken naar situaties.

5 vragen aan Bart Volbeda

Pieter Jan de Vries

Purchase Assistant

Ik was met meerdere bedrijven in gesprek over een startersfunctie. Dat ik bij HTG het gevoel kreeg echt stappen te kunnen maken, heeft voor mij destijds de doorslag gegeven.

5 vragen aan Pieter Jan de Vries

Sander Kuiper

Trainee

In het begin vreesde ik dat er een formele sfeer zou zijn, maar vanaf het 1e gesprek bleek het contact juist heel informeel. Je loopt bij iedereen binnen, dat vind ik erg fijn.

5 vragen aan Sander Kuiper