Marije Keizer Purchase Manager

"Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent. We zijn samen verantwoordelijk voor de markt."

Sergio Soekhoe Business Process Analyst

"Uiteindelijk heb ik het succes zelf in de hand en dat geeft voldoening."

Naomi de Leeuw Controller

"Elke dag is anders door de snelle wereld waarin wij ons bevinden. Dat er als nieuwkomer echt wordt gekeken naar wat je kunt bijdragen, vind ik heel fijn."

Rob Bruggeman Logistics Specialist

"Als ik soms om me heen kijk, zie ik hoe lastig het kan zijn om als starter te integreren op een nieuwe werkplek. Door de jonge collega’s en toegankelijkheid, voel ik me in ieder geval goed op mijn plek."

Christian van Nimwegen Key Accountmanager

"Bij HTG ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Laat zien dat je goede dingen doet en wees open over je ambities. Je krijgt dan de vrijheid om aan de slag te gaan. We hebben ruimte om goede mensen te laten doorgroeien, dus grijp die kans!"

Lotte Roskam Marktonderzoek

"Nadat ik twee keer in het buitenland heb gewoond, was ik op zoek naar een bedrijf met een internationale focus. Via LinkedIn kwam ik bij HTG terecht."

Bart Volbeda Controller

"Mijn wens om nog een master te volgen is altijd aangemoedigd door HTG. Door de combinatie van studeren en werken merk ik dat mijn manier van denken anders wordt. Zo helpt het om afstand te nemen van de praktijk en van buitenaf te kijken naar situaties."