Hef- en reachtruck chauffeur - Amsterdam

Vacature

Hef- en reachtruck chauffeur - Amsterdam

Toe aan een nieuwe uitdaging? 

Als hef- en reachtruck chauffeur bij Anker Amsterdam Spirits zorg jij voor de dagelijkse verwerking van logistieke orders in ons warehouse. Aan jou de taak om te zorgen dat de orders volledig en op tijd verwerkt worden. Dit houdt in dat je met de hef- en reachtruck zowel goederen verzamelt en verplaatst als klaarzet voor transport. 

Het is verantwoordelijk werk waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat, omdat we werken met hoogwaardige producten. Je krijgt bij ons de zekerheid van een vast contract, met een mooi salaris en mogelijkheden om door te groeien. Je gaat aan de slag in een gezellig team van ongeveer 40 collega's. 

Dit ben jij
Jij hebt een passie voor logistiek en laat alles op rolletjes lopen. Nauwkeurig en netjes werken is voor jou geen probleem. Je weet van aanpakken en voelt je verantwoordelijk voor de taken die je hebt. Verder herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als hef-en reachtruckchauffeur
  • 40 uur per week beschikbaar
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat
  • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift 
  • Woonachtig binnen een straal van 60 minuten van onze locatie in Amsterdam

Wat kunnen we jou bieden? 

  • Een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met de mogelijkheid op een vaste aanstelling
  • Een instroomsalaris ter hoogte van €1.906,63 met de mogelijkheid om door te groeien 
  • Reiskosten voor woon- en werkverkeer
  • Een mooi pakket van aanvullende voorwaarden, met onder andere een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Anker Amsterdam Spirits
Anker Amsterdam Spirits is opgericht in 1990 en is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke drankengroothandels van Nederland, iets waar het team heel erg trots op is. Met een ruim assortiment aan binnen- en buitenlands gedistilleerd, bier, wijn en fris richt Anker Amsterdam Spirits zich op Retail organisaties (zoals slijters, avondwinkels, online platforms en supermarkten), (horeca) groothandels en bierbrouwers.

In het warehouse van 8000 m2 worden zo’n 35.000 orders per jaar verwerkt. Het huidige assortiment bevat meer dan 3000 verschillende artikelen, met alle bekende merken, goedkope alternatieven en eigen importen.
 

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk Weisbeek op 0596-635110. Voor meer informatie over Anker Amsterdam Spirits ga je naar www.ankeramsterdamspirits.nl

Indien je niet aan de gestelde eisen voldoet, zullen wij je niet meenemen in de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 


 

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Hef- en reachtruck chauffeur - Amsterdam? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij HTG, jij ook?

Informatie
Afdeling Logistics
Locatie Amsterdam, Nederland
Type Fulltime
Aantal uur 40
Vanaf 14-07-2020