Junior Business Process Analyst – ERP specialist

Vacature

Junior Business Process Analyst – ERP specialist

Dit ben jij
Met jouw analytische vaardigheden weet je als geen ander complexe problemen in kaart te brengen. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken gemakkelijk en je ziet snel logische verbanden. Jij kijkt dus verder dan je neus lang is! Ook het ontwikkelen van oplossingen past goed in jou straatje. De informatie die je communiceert is vaak complex, maar gelukkig weet jij altijd een heldere vertaling te maken naar de doelgroep. 

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv:
•  Een afgeronde IT-opleiding op minimaal HBO niveau
•  Je hebt ervaring met het analyseren en ontwerpen van bedrijfsprocessen
•  Ervaring met implementaties binnen ERP-software 
•  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Business Process Analyst bij HTG
Als Business Process Analyst bij HTG maak je deel uit van een jong en gedreven team met ervaren business analisten. Je wordt gekoppeld aan een senior binnen ons team met als doel jou in hoog tempo door te ontwikkeln tot zelfstandig Business Process Analyst. Hierbij volg je tevens een opleidingstraject zodat jouw persoonlijke ontwikkeling niet stil staat. 

Dagelijks ben je bezig met het beheer van het vernieuwde ERP-systeem en vertaal je de wens van de business tot een Request For Comment (RFC). Om de RFC te realiseren werk je nauw samen met de developer van onze softwareleverancier en test je het resultaat na de oplevering van een sprint. Jij denkt graag mee met anderen en schroomt hierbij dus ook niet om met eigen ideeën te komen! Als Business Process Analyst ben je een belangrijke speler voor het automatiseren van de orderstroom. Samen met onze commercie zorg je dat de bestelde producten door middel van een geautomatiseerde orderstroom de volgende dag bij de eindconsument wordt afgeleverd. 

IT Department & B&S Group
De IT-organisatie op holding niveau bestaat uit 60 collega's en is groeiend, onderverdeeld in Infrastructure & Applications. Met het totale team draag jij zorg voor 2.000 gebruikers, 750 werkplekken, 10 Distribution Centers en zo'n 75 verkooppunten verspreid over meerdere divisies en landen. Dit binnen een totale organisatie van 1.200 medewerkers en een omzet van €1,5 miljard. De IT is bij de B&S Group een cruciale voorwaarde voor de verdere groei van de onderneming. Centraal in de IT-strategie staat de focus om de business, klanten en leveranciers te voorzien van de modernste technologieën. Dit vraagt om ambitieuze en getalenteerde IT'ers die de taal van de business spreken. 

Ons aanbod
Een onboardingprogramma op maat 
Werken met de nieuwste technologie, zoals Microsoft HoloLens of Google Home 
Onderdeel van een gedreven team met een innovatieve mindset 
 Een werkomgeving met diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid
Bonussen en extra vrije dagen, afhankelijk van jouw eigen succes 
Toegang tot onze eigen sportschool en gezellige bedrijfsborrels en -feesten 

Interesse?
Gaat jouw hard sneller kloppen van deze vacature? Solliciteer dan met jouw cv en motivatie. Als je nog vragen hebt, dan kun je Marit benaderen via 0596-637370. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Junior Business Process Analyst – ERP specialist? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij HTG, jij ook?

Informatie
Afdeling ICT
Locatie Delfzijl, Nederland
Type Fulltime
Aantal uur 40
Vanaf 26-02-2020

Marit Slagter

Jouw aanspreekpunt