Junior Software Developer – C# .NET & Web Development

Vacature

Junior Software Developer – C# .NET & Web Development

Dit ben jij
Jij hebt een innovatieve mindset, bent gedreven in het ontwikkelen van de juiste technologische oplossing en staat stevig in je schoenen. Het geeft jou energie om nieuwe software te ontwikkelen waarmee commercie eenvoudig de business kan vergroten of software die logistieke processen efficiënter maakt. Je denkt graag mee met anderen en schroomt hierbij niet om met eigen ideeën te komen. Zo help jij mee aan het verbeteren van onze software! Eenmaal aan de slag bij ons, ontwikkel je niet alleen bedrijfsapplicaties, maar word je een allround Developer. Dit past perfect bij jouw drive om jezelf te ontwikkelen tot een expert in jouw vakgebied. 

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv:
•  Een afgeronde IT-opleiding op minimaal HBO niveau
•  Ervaring met C#. NET en databases in SQL server
•  Affiniteit met Web Development 
• Kennis van development in Microsoft Azure
•  Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Software Developer bij HTG
Als Software Developer bij HTG maak je deel uit van een jong en gedreven Developmentteam. Je bent dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsapplicaties of changes die ervoor zorgen dat de business wordt vergroot en onze logistiek efficiënter werkt. 

Je ontwikkelt samen met het development team aan diverse Windows bedrijfsapplicaties in C#. NET waarin jou eigen inbreng van belang is! 

Innovatie is voor HTG belangrijk en daarom krijg je als Software Developer bij HTG de kans om zelf jouw idee met betrekking tot nieuwe technologie te ontwikkelen. Dit doe je tijdens Innovation Friday. Wat kan de Microsoft HoloLens of een Google Home betekenen voor HTG?

IT Department & B&S Group
De It-organisatie op holding niveau bestaat uit 60 collega's en is groeiend onderverdeeld in Infrastructure & Applications. Met het totale team draag jij zorg voor 2.000 gebruikers, 750 werkplekken, 10 Distribution Centers en zo'n 75 verkooppunten verspreid over meerdere divisies en landen. Dit binnen een totale organisatie van 1.200 medewerkers en een omzet van €1,5 miljard. De IT is bij B&S International een cruciale voorwaarde voor de verdere groei van de onderneming. Centraal in de IT-strategie staat de focus om de business, klanten en leveranciers te voorzien van de modernste technologiën. Dit vraagt om ambitieuze en getalenteerde IT'ers die de taal van de business spreken.

Ons aanbod
•  Een onboardingprogramma op maat 
•  Werken met de nieuwste technologie, zoals microsoft HoloLens of Google Home
•  Onderdeel van een gedreven team met een innovatieve mindset 
•  Een werkomgeving met diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid
•  Bonussen en extra vrije dagen, afhankelijk van jouw eigen succes 
•  Toegang tot onze eigen sportschool en gezellige bedrijfsborrels en - feesten

Interesse?
Gaat jouw hart sneller kloppen na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan met jouw cv en motivatie. Als je nog vragen hebt, dan kun je Marit benaderen via 0596-637370

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Junior Software Developer – C# .NET & Web Development? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij HTG, jij ook?

Informatie
Afdeling ICT
Locatie Delfzijl, Nederland
Type Fulltime
Aantal uur 40
Vanaf 26-02-2020

Marit Slagter

Jouw aanspreekpunt