Teamleader Financial Accounting

Vacature

Teamleader Financial Accounting

Ben jij supersterk met cijfers? Is jouw administratie altijd tiptop op orde? Dan hebben wij een droombaan voor jou!

Wat ga je doen als Teamleader
Laten we beginnen bij het begin; daar heb je tenslotte het meeste aan. De eerste tijd staat in het teken van alle financiële processen eigen maken. Dagelijks ben je bezig met het verwerken van inkoopfacturen, het administeren van kas/bank/giro verkeer, het controleren van goederenfacturen en het betalingsverkeer. Klinkt als een hoop werkzaamheden? Je gaat je zeker niet vervelen bij ons! Gelukkig zorgt jouw organisatietalent ervoor dat alle processen goed verlopen en je altijd overzicht hebt.

Samen met vijf collega's zorgen jullie voor een perfecte Financial Accounting. Na een goed inwerktraject krijg je de aansturende rol binnen het team. Geen probleem voor jou, want jij bent altijd goed op de hoogte van alles wat er speelt. Je bent in control en weet precies hoe je jouw collega's moet motiveren.

HTG
Dat HTG internationaal en commercieel is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Als onderdeel van de B&S Group, zijn wij een sterke speler in de markt. B&S Group opereert niet alleen in Delfzijl, maar heeft zowel nationaal als internationaal tal van mogelijkheden. Onze ambitie? Over 10 jaar 10 keer zo groot te zijn; dus we staan altijd op scherp. Met ons credo get it right the first time, handelen we doelgericht en efficiënt. Dat lukt alleen met de juiste mensen op de juiste plek. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je alle ruimte om je ambitie te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Met hard werken en ruimte voor een persoonlijke aanpak is HTG zo succesvol geworden als het bedrijf nu is! Bij ons werken alleen de beste Finance specialisten, die samen één doel hebben: onze internationale handelsactiviteiten en de wereld van Global Finance met elkaar verenigen.

Je werkt met gedreven collega's, die altijd voor het beste resultaat gaan. Bij ons geen hiërarchische structuur, maar juist veel openheid. Zo heb je nog overleg met je team over facturen, zo sta je naast elkaar te trainen in de sportschool.

Een opsomming van jouw cv
•  Je hebt recent een hbo-opleiding afgerond in een financiële richting;
•  Je bent een starter en hebt ongeveer 1 jaar werkervaring;
•  Ervaring in het aansturen van medewerkers;
•  Cijfermatig supersterk en goed georganiseerd;
•  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
•  Intensieve begeleiding van onze Finance collega's;
•  Volop mogelijkheden om je ambities waar te maken;
•  Goede beloning voor je behaalde successen;
•  Gratis gebruik van onze eigen sportschool en regelmatig gezellige personeelsuitjes;
•  Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team.

Overtuigd en solliciteren?
Natuurlijk is dit een kans die je niet wilt laten liggen. Stuur je CV en motivatie vóór 25 februari (eerder=beter!) naar ons toe via de website.

Wil je eerst nog wat meer informatie, geen probleem. Neem contact op met Marit Slagter via 0596-635100. Kijk ook vooral op onze website www.bs-htg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Teamleader Financial Accounting? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij HTG, jij ook?

Informatie
Afdeling Finance
Locatie Delfzijl, Nederland
Type Fulltime
Aantal uur 40
Vanaf 28-01-2020

Marit Slagter

Jouw aanspreekpunt