werken bij HTG

Werken bij HTG

HTG heeft vijf keer op rij de Gouden FD Gazellen Award voor snelst groeiende bedrijf in de categorie ‘groot’ gewonnen. Deze verkiezing wordt jaarlijks door het Financieel Dagblad georganiseerd. Wij zijn enorm trots op deze waardering, die we danken aan de successen van onze medewerkers.  

Zij vormen een sterk, toegewijd, internationaal team van jonge mensen, die er elke dag weer voor gaan. Daarom bieden wij onze mensen uitgebreide mogelijkheden om te groeien in hun vak. Als werkgever kent HTG een aantal keypoints:

  • Internationaal: Wij zijn actief in 6 werelddelen en in meer dan 110 landen; de hele wereld is ons werkterrein. Buitenlandse reizen en beursbezoeken vormen dan ook een belangrijk onderdeel van ons werk. Ons team bestaat uit ruim 20 nationaliteiten en onze medewerkers spreken gemiddeld 3 talen vloeiend.  
  • Jong: De gemiddelde leeftijd binnen onze organisatie ligt tussen de 25 en 35 jaar.
  • Dynamisch: Onze markten zijn onderhevig aan veranderingen. Productontwikkelingen, valutaschommelingen en wet- en regelgeving zorgen voor continue uitdagingen.
  • Co-ondernemerschap: Iedere collega heeft zijn eigen PMC (Product Markt Combinatie) en is verantwoordelijk voor het behalen van vastgestelde targets. Binnen zijn/haar PMC houdt een medewerker zich bezig met het traject van acquisitie tot en met de verkoopafhandeling; je runt als het ware je eigen toko.  
  • Veelzijdig:  Onze mensen hebben te maken met alle aspecten van internationale handel: zakenreizen, verschillende culturen, relatiebeheer, onderhandelen, financiën, logistiek.
  • Goede voorwaarden: Wij bieden onze mensen de kans om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.