Webdeveloper - Full Stack Developer

Vacature

Webdeveloper - Full Stack Developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? 

Dit ben jij
Jij hebt een creatieve mindset en je denkt dus graag buiten de gebaande paden. Met jouw gedrevenheid weet je jouw innovatieve ideeën ook echt tot uitvoering te brengen. Je bent een teamplayer en denkt graag mee met anderen. Met jouw inbreng help je onze business te verbeteren en dit geeft jou energie: het verschil kunnen maken!

Daarnaast kun je het volgende afvinken op jouw cv:

  • Een afgeronde IT-opleiding op minimaal HBO niveau
  • Ervaring met C#. NET, .NET Core, Javascript, Angular, HTML5 en SQL
  • Kennis van webdevelopment in een CMS 
  • Affiniteit met Microsoft Azure, Bloomreach Experience Manager en Commercetools is een pré 
  • Beheersing van zowel Nederlandse als de Engelse taal

Webdeveloper bij HTG
Bij ons ben je als Full-stack Webdeveloper verantwoordelijk voor het ontwikkelen in zowel de front-end als back-end. Samen met collega’s werk je aan een vernieuwd online platform. Als je eenmaal aan de slag bent bij ons, werk je naast onze eigen platforms ook aan nieuwe modules binnen onze B2B webshops.

Je maakt deel uit van een jong en gedreven development team. Dagelijks ben je bezig met het ontwikkelen van nieuwe features binnen ons online platform  of je voert changes door op onze B2B webshop. Je werkt in een projectgroep, waar je dagelijks overleg mee hebt. Aan jullie de taak om onze systemen optimaal te laten werken. Het team waarin je samenwerkt bestaat naast Developers ook uit medewerkers uit de business. Zo vertalen we wensen uit de business het snelst naar een online platform.

Innovatie is voor HTG belangrijk en daarom krijg je als webdeveloper bij HTG de kans om jouw ideeën met betrekking tot nieuwe technologieën te ontwikkelen. Dit doe je tijdens Innovation Friday. Wat kan bijvoorbeeld de Microsoft Machine Learning binnen het online platform betekenen voor HTG?

Ons aanbod

  • Een onboardingprogramma op maat
  • Werken met de nieuwste technologie, zoals Microsoft Azure
  • Onderdeel van een gedreven team met een innovatieve mindset
  • Bonussen en extra vrije dagen, afhankelijk van jouw eigen succes
  • Toegang tot onze eigen sportschool en gezellige bedrijfsborrels en - feesten

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Webdeveloper - Full Stack Developer? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij HTG, jij ook?

Informatie
Afdeling ICT
Locatie Delfzijl of Amsterdam
Type Fulltime
Aantal uur 40
Vanaf 03-09-2020